Twee handen die een dummy borst vasthouden voor uitleg bij lactatiekundige

Lactatiekundige IBCLC

Warme, aandachtsvolle zorg, op maat, rond moeilijkheden en vragen bij borstvoeding.

Voor mama’s en baby’s

Denk daarbij aan: pijn bij het voeden, te weinig of te veel melk, een onrustige baby aan de borst, een baby’tje dat niet goed groeit, twijfel over de mondfunctie van je baby, moeilijkheden bij het kolven, een kindje dat niet aan het flesje kan drinken, … En in speciale situaties: kolven aan het einde van de zwangerschap, na het stoppen de melkproductie terug op gang brengen, …

Met oog en oor voor alle aspecten van het moeder- en ouder-zijn. Met oog voor wat jij als moeder en jullie als gezin nodig hebben. We nemen alle factoren mee in het plan van aanpak.  Als basis geldt dat alles wat we proberen en plannen goed voelt voor jou. De stem van je baby is voor mij even belangrijk; we kijken samen naar wat hij of zij vertelt en aangeeft, en stemmen de zorg daar mee op af.

Praktisch

Concreet kan ik mee kijken als je met borstvoedingsmoeilijkheden te maken hebt die niet opgelost geraken met eventuele reeds eerder ingeschakelde zorg van een vroedvrouw. Daarbij is het fijn als je een afspraak bij mij plant in overleg met die collega.

Ik kom aan huis in de eerste maand na de geboorte. Nadien gaan de consulten door in mijn praktijkruimte in Serskamp, tenzij er omstandigheden zijn die langer huisbezoeken vergen, we plannen dit in onderling overleg.