De huiselijke praktijkruimte in Serskamp van Hanne De Meyer

Contact

Heb je vragen omtrent mijn zorgaanbod? Plan je graag een afspraak? Je mag me altijd contacteren via onderstaand contactformulier of per mail. Hou daarbij zeker je SPAM-inbox in de gaten, de ervaring leert dat mijn antwoorden soms als SPAM-bericht gesorteerd worden.

Ook per telefoon kan je me bereiken voor verdere informatie of bij nood aan een meer dringende afspraak.

Berichtjes via sms of whatsapp kunnen, maar zullen enkel kort beantwoord worden.

Werkuren

Ik beantwoord je telefoontje op werkdagen tussen 9 en 18uur. Avondconsultatie is ook mogelijk; we plannen dit in onderling overleg.

Ik streef ernaar om binnen de 48uur je schriftelijke vragen te beantwoorden, tenzij ik met vakantie ben, dan zal je een autoreply ontvangen.

Voor telefoontjes buiten de kantooruren kan je enkel in specifieke omstandigheden bij me terecht:

  • als je door mij opgevolgd wordt en ongerust bent over je baby of jezelf binnen de eerste maand na geboorte, en dit niet kan wachten tot de kantooruren
  • als je een probleem ondervindt met de borstvoeding dat zodanig acuut voelt dat je best met iemand erover overlegd in de komende uren

Indien je dringende dingen meldt via een berichtje is er geen garantie dat ik dat tijdig zie dus bel daarvoor altijd.

Op de materniteit waaraan je gynaecoloog verbonden is, kan je ook dag en nacht altijd een vroedvrouw bereiken indien nodig.

Een vraag?

Werkgebied en Praktijkruimte

Consulten (kennismaking, voorbereiding op de bevalling, opvolging in de latere kraamtijd) gaan door in mijn huiselijke praktijkruimte in Serskamp, in Oost-Vlaanderen. Deze is zeer vlot bereikbaar met de trein (station op 200m) vanuit de richting Brussel-Aalst en vanuit de richting van Gent. Er is ook ruime parkeermogelijkheid voor wie met de auto komt.

De eerste maand na de geboorte van je kindje (of langer in speciale omstandigheden) kom ik graag bij je aan huis voor het consult. Mijn werkregio voor huisbezoeken ligt in een straal van ongeveer 15km rondom de praktijkruimte. Laat me gerust weten indien je buiten dit gebied woont en toch graag een huisbezoek zou plannen, we bekijken dan samen wat er mogelijk is.

Gegevens

Hanne De Meyer

Billegem 20A
B-9260 Serskamp (deelgemeente van Wichelen)

Rizivnummer: 4/06579/45/003
Bank: BE55 6451 0480 9444