De huiselijke praktijkruimte in Serskamp van Hanne De Meyer

Contact

Heb je vragen omtrent mijn zorgaanbod? Plan je graag een afspraak? Je mag me altijd contacteren via onderstaand contactformulier of per mail.

Ook per telefoon kan je me bereiken voor verdere informatie of bij nood aan een meer dringende afspraak.

Berichtjes via sms of whatsapp kunnen, maar zullen enkel kort beantwoord worden.

Werkuren

Ik beantwoord je aanvraag op werkdagen tussen 9 en 18uur. Avondconsultatie is ook mogelijk; we plannen dit in onderling overleg.

24uurs-bereikbaarheid bied ik niet aan.

Ik streef ernaar om binnen de 48uur je schriftelijke vragen te beantwoorden, tenzij ik met vakantie ben, dan zal je een autoreply ontvangen.

Een vraag?

Werkgebied en Praktijkruimte

De lactatiekundige consulten gaan door in mijn huiselijke praktijkruimte in Serskamp, in Oost-Vlaanderen. Deze is zeer vlot bereikbaar met de trein (station op 200m) vanuit de richting Brussel-Aalst en vanuit de richting van Gent. Er is ook ruime parkeermogelijkheid voor wie met de auto komt.

De eerste maand na de geboorte van je kindje (of langer in speciale omstandigheden) kom ik graag bij je aan huis voor het consult. Mijn werkregio voor huisbezoeken ligt in een straal van ongeveer 15km rondom de praktijkruimte. Laat me gerust weten indien je buiten dit gebied woont en toch graag een huisbezoek zou plannen, we bekijken dan samen wat er mogelijk is.

Gegevens

Hanne De Meyer

Billegem 20A
B-9260 Serskamp (deelgemeente van Wichelen)

Rizivnummer: 4/06579/45/003
Bank: BE55 6451 0480 9444